Babai i djemve që u g oditën nga treni: Ata që po më ngushëllojnë, më ndihmojnë ta vazhdoj jetën

Lajme nga Bota


Kanë mbërritur trupat e pajetë të dy vëllezërve deçanas, që ditë më parë u g oditën për vd ekje nga një tren në Gjermani.Për të pritur trupat e pajetë të 13 vjeçarit dhe 17 vjeçarit në aeroportin ndërkombëtar “Adem Jashari sot janë nisur për në Kosovë, e në ” kanë mbërritur diku rreth orës 17:00.


V arrimi i dy të rinjve do të bëhet nesër në ora 15:00 në v arrezat e fshatit Ratishe. Babai i dy v iktimave, Arif Arifaj, ka treguar për arbresh.info, se për sjelljen e trupave të djemve të tij në Kosovë, janë përkujdesur dy shtetet, ai i Kosovës dhe shteti i Gjermanisë, raporton arbresh.info.

“Për ardhjen e k ufomave është kujdesur edhe shteti i Kosovës dhe ai i Gjermanisë, ku e menjëhershëm ka qenë konsulata e Kosovës atje, e nuk kemi pasur as pr oblem në dokumente. K ufomat kanë mbërritur diku rreth orës 17:00 në aeroportin e Prishtinës”, ka thënë ai për arbresh.info.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *