Aurela Gaçe Është Më E Madhe Se Burri I Saj, Tregon Për Herë Të Parë Ska NdaIin Që Bëri Vjehrra

Lajme nga Bota


Padyshim që energjia e Aurelës është thuajse e pashtershme dhe këtë gjë e tregon jo vetëm në daljet publike, por edhe në familje.

Nëna e 2 vajzave, Grace dhe Abigail, ka qenë e ftuar para disa javëve në nje emision ku ka folur më gjatë për karrierën dhe familjen.

Këngëtarja ka rrëfyer për disa inc.idente të vogla, më saktë thashetheme lidhur me martesën e saj me Skerdin. Duke qenë se ai është 2 vite më i vogël se Aurela, shpeshherë njerëzit pyesnin si është e mundur që ata janë martuar, madje edhe aludonin se mes tyre ishte Aurela që mbante pantallonat e lidhjes.

Aurela e ka marrë me të qeshur gjithë këtë dhe ka treguar që ka qenë vjehrra e saj garipe që u ka mbyllur gojën të gjithëve

Vjehrra ishte në parukeri kur dëgjoi dy gra të thonin si ka lejuar mamaja e Skerdit të birin të martohej me një grua më të madhe në moshë. Kaq ka mjaftuar që ajo të reagojë dhe t’u mbyllë gojën.”,

Aurela Gjithashtu ajo ka habitur kur ka folur për karakterin e bashkëshortit. “Skerdi është shumë i qetë, nx ehet rrallë. Ama është nga ata që po u nxeh, hapi rrugën. Më mirë unë që e kam 5 minuta dhe kur më kalon të fal. Ai është gjithë kohën sikur të studion”,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *