Aulona Musta: Shqipëria duhet të mbyllet, ne marrim vesh vetëm me dhunë!

Lajme nga Bota


Aulona Musta: Shqipëria duhet të mbyllet, ne marrim vesh vetëm me dhunë!


Prezantuesja pohon se shqiptarët duhet të mbyllen se ndryshe nuk ndërgjegjësohen.

Në emisionin “Shqipëria live”, ajo shprehu habinë me të gjithë ata qytetarë që nuk mbro hen nga koronavirusi, organizojnë festa dhe mblidhen sikur virusi të mos ekzistonte.

Vetë Aulona e ka kaluar Covidin, megjithatë thotë se kujdesin për veten dhe familjarët vazhdon ta ketë maksimal.

Së fundmi, Aulona ka qenë aktive ne rrjetet sociale duke ndarë eksperincën pas infektimit si dhe aktivitetet në këtë periudhë. Për rreth një vit, moderatorja është shkëputur nga televizioni dhe sipas saj një ndër arsyet është pandemia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.