Audi R8 V10 do të prezantohet në vitin 2020

Teknologji

Audi kishte arritur një sukses ta paimagjinuar me vetën R8 andaj kjo markë e njohur ka vendosur ta sjell përsëri një model të ri të kësaj veturë.

Audi R8 V10 e re do të jetë me 5,2 litra, dhe do të mund t’i arrijë 100 km për vetëm 3,7 sekonda po ashtu edhe pamja e jashtme dhe e brendshme duket se kanë marrë kujdes të veqantë.

Kjo veturë pritet të dalë në mes vitit 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published.