Ata mendonin se ishte fole lepuri, por ajo që zbuluan i la pa fjalë

Lajme nga Bota


Kjë vrimë e lepurit që është zbuluar në tokën e një fermeri në Angli, në fakt është një labirint që qon drejt një shpelle të madhe nëntokësore, e cila mendohet të jetë përdorur nga Kalorësit gjatë shekullit të 17-të. Pronarët e tokës kishin vërejtur se si një lepur vazhdimisht futej në një vrimë që e kishte hapur,


Dhe ishin të bindur se ajo shërbente si strehë për të gjatë motit të k.eq, por në fakt e vërteta ishte krejt ndryshe.Ajo gjendet vetëm një metër nën tokë, kurse fotografi nga Birminghami, Mike Scott, ka deklaruar se shpella është shumë e ulët dhe se brenda saj mund të futen të gjithë ata që nuk janë më të gjatë se 180 centimetra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *