Askush nuk po e njeh, Mirsa Kerqeli mahnitë me ndryshimin qe ka bërë

Lajme nga Bota


Mirsa e realizon një stil të flokëve në mënyrë të veçantë.

Mirsa Kerqeli është një këngëtarë që në çdo kohë qëndron aktive me ndjekësit që ka.

Pasi që ka një përkushtim të madh në rrjete sociale, gjithmonë duket perfekte me stilin e dalluar, shkruan Kosovarja.

Këtë herë, me stilin e flokëve ajo duket perfekte dhe bën dritë.

Theksojmë, kohëve të fundit Mirsa nuk është edhe aq aktive në skenën muzikore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.