”As nuse dhe as me fëmijë s’do e shoh nëna”/ Mbahet lamtumira e fundit 18-vjeçares që u shua mes rrugës

Lajme nga Bota


Do të përcillet për në banesën e fundit Anjeza Bellanica, 18-vjeçarja që mbeti e vd ekur në Kroaci katër ditë më parë. Sipas njoftimit që familjarët kanë bërë, v a rrimi i saj do bëhet në orën 19:00 në Krushë të Madhe.

18-vjeçarja ishte një nga 10 personat që h umbën jetën në aksi dentin që ndodhi të dielën në Kroaci.

Autobuzi me emigrantë kosovarë vinte nga Gjermani për në Kosovë, por përgjumja e shoferit shkaktoi përmby sjen e mjetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *