Arrijnë Në Kosovë Tr Upat E Pajetë Të Tre Anëtarëve Të Familjes Që Vd Iqën Aks Identin Në Gjermani

Lajme nga Bota

Kanë arritur në aeroportin “Adem Jashari” k ufomat e tre anëtarëve të familjes Krasniqi, të cilët vd iqën tr agjikisht pas një aks identi në Gjermani.

Sot në orën 16:00 do të mbahet v arrimi i tre v iktimave që vd iqen tr agjikisht pas një ak sidenti në Gjermani

V arrimi i tyre do të bëhet në v arrezat e fshatit Rahovicë të Ferizajt. Ditë më parë tre anëtarë të një familje nga Kosova h umbën jetën në Gjermani në një akvsident tr afiku.

Ata ishin duke u kthyer nga Kosova për në Zvicër.

Aks identi ndodhi në autostradën federale 31, midis lokaliteteve Uhldingen-Muhlhofen dhe Meersburg, tr afiku mes një makine Audi dhe një kamioni.

Ngj arja ka ndodhur në mëngjes, pak para orës 09:00, sipas r aportimeve të mediave gjermane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *