Arjani nxehet me Antonelën, i kërkon të pastrojë…

Lajme nga Bota


Sonte në studio Arjani i kërkoi Antonelës të pastronte fjalorin.

Sot në epsiodin e sotëm të “Përputhen” Arjan i dhe Antonela kanë diskutuar rreth fjalorit të konkurrentes.

Antonela iu drejtuar me një fjalor jo të pastër Blerimit teksa e ndërpreu Arjani duke i thënë se ajo duhej ta pastronte fjalorin dhe nese thotë fjalën e fundit, ashtu duhet të mbesë.

Antonela mbron veten duke thënë se Blerimi ishte ai i cili iu drejtua asaj dhe femrave tjera në takim si ‘gratë’ e tij dhe kjo gjë e ka acaruar./Lajmi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *