Arjan Konomi nuk përmbahet, lëshon gojën për vajzat shqiptare: Vishen përditë me minifunde sikur shkojnë në dasma

Lajme nga Bota


Takimi i Muratit dhe Melisën riktheu në vëmendje bisedën që ai pati bërë më herët me Sindin për mënyrën e veshjeve.


Në këtë dis kutim ndërhyri edhe opinionisti Arjan Konomi i cili tha se se Murati ka të drejtë dhe nuk është çështje fanatizmi, por se vajzat në përgjithësi e teprojnë në mënyrën se si vishen.

“Ka të drejtë Murati, se ka shumë të rinj që vijë nga jashtë dhe shohin se si vajzat këtu vishen paradite me minifunde, prandaj ndoshta dhe krijohet një mendim ndryshe. Vishen sikur shkojnë në dasmë në pikë të paradites.

Mendoj se nga kjo anë e ka dhe Murati, jo se është fanatik, por për faktin që këtu nuk ka një kod veshje”, tha Konomi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.