Arditi Më I P Ikëlluar Se Rrallë Më Parë, Ja Çfarë I Ka Ndodhur: Një Engjëll I Vogël Më Tha Të Kam Xhan, Po Unë As Nuk E Përqafoj Dot

Lajme nga Bota

Moderatori i njohur, Ardit Gjebrea ka nd arë së fundmi një pozë me një ndj ekëse të vogël të tij duke zbu luar njëherazi situatën e krijuar me të teksa e ka takuar gjatë xhirimeve.

“E çfarë mund të bësh, kur një engjëll i vogël të thotë: “Të kam xhan” dhe ti as nuk e përqafon dot nga kushtet e di ktu ara?


I lutem mamit të saj ta “sht rydhë” fare për mua. Bekime për ty Enia”, ka shkruar Arditi krah postimit ku shfaqet me vajzën e vogël me të cilën ka vendosur të bëjë me duar një z emër në vend të përqafimit të munguar. Kujtojmë se që p rej p andemisë ‘Covi d-19’, Gjebrea i ka zhvendosur një pjesë të xhirimeve në terren, aty ku dhe duket se merr shumë d ashuri nga ndj ekësit e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *