Ardit Gjebrea Përfundon Në PoIici Diten E Sotme, Ja Mesazhi Që Po Bën Xhiron E Rrjeteve Sociale

Lajme nga Bota


Moderatori i njohur Ardit Gjebrea i eshte drejtuar per nd ihme policise pasi persona ende të paidentifikuar kanë përdor emrin e tij per qëllimet e tyre në rrjete sociale, ndërsa me kërkesën e familjes së tij gazetari ka sqaruar:


“Fallco! Një i çm endur hedh një gur në lumë dhe mua më duhet të reagoj. Por meqë ma kërkuan familjarët e mi po e bëj.

E vetmja faqe në Inst agram e imja është kjo këtu dhe në fa cebook është ajo e cila është verifikuar.

Se çfarë bëjnë të tjerët, nuk është pr oblemi im. Sidoqoftë tani me këtë çështje po merren o rganet kompetente.

Kujdes! Mos jepni asnjë të dhënë tuajën personale, nëse ju kërkojnë nga llogari të ndryshme me emrin tim në F acebook ose Instagram. Mos hyni në asnjë lojë që ka emrin apo foton time. Gjithçka është një tallje e dikujt. Vetëm kjo është faqe e imja, e verifikuar.”-shkruan Gjebrea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *