Arbana u mb urret grave shqiptare/ Nuk pr ek punë me dorë unë, kam një grua që vjen më bën punët

Lajme nga Bota


Ajo është një ndër moderatorët më të dashura për publikun e së fundmi është vënë shumë në vëmendje, pasi interesi për jetën e saj private është përqendruar më së shumti që pas lindjes së djalit të dytë, Dielli.


Së fundmi, Arbana ka publikuar një foto shumë të ëmbël, ku shfaqet i vogli teka i ka shtrë nguar dorën e saj dhe kjo pozë na i shk riu ze mrat të gjithëve. “Dashuria ime e vogël”, ka shkruar moderatorja.

Ndërkohë në një pyetje përgjigje me fansat, Arbana ka treguar se gjatë periudhës së kara ntinës edhe pse ishte sht atzënë, i ka bërë vetë të gjitha punët e shtëpisë.

Por tani ajo tregon se nuk i bën më dhe se ka një grua që e ndihmon, dhe kohën e lirë zgjedh ta kalojë më fëmijët apo duke bërë gjëra që i pëlqejnë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *