Anxhela Peristeri bëhet gati për Eurovizion, vishet me veshje shqiptare

Lajme nga Bota


Anxhela Peristeri bëhet gati për Eurovizion, vishet me veshje shqiptare


Anxhela Peristeri do të na përfaqësojë këtë vit në “Eurovision”, me këngën “Kar ma”, e kompozuar nga Kledi Bahiti dhe me tekst nga Olti Curri.

Së fundmi Anxhela ka realizuar disa fotografi me veshje tradicionale për transmetuar në botë kulturën dhe origjinën shqiptare. Fotot janë publikuar edhe nga faqja zyrtare e “Eu ro vis io nit”

“Shikoni këto fotografi mahnitëse të Anxhela Peristerit, ndërsa ajo u bën dedikime shqiptarëve në të gjithë botën”, kanë shkruar faqja zyrtare e “Eur ovis ion”-it teksa Anxhela ka marrë komplimenta të shumta për pamjen e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *