Ansit iu plotësua dëshira! Andrra zbulon gjininë e fëmijës që po pret

Lajme nga Bota


Ditën e sotme Andrra konfirmoi lajmet që prej kohësh qarkullonin në media: Ajo është në pritje të fëmijës së dytë. Dhe jo vetëm e konfirmoi lajmin e bukur, por edhe na tregoi foton e parë me barkun e rrumbullakosur, foto nga e cila kuptuam se Andrra është në muajt e fundit të shtatzënisë.


Me një postim të dytë, ku shfaqet sërish e veshur me të bardha, Andrra zbulon se Ansit i është plotësuar dëshira dhe ai do të bëhet me vëlla.

“Këtë fundvit, esenca e atmosferës festive në familjen tonë është pohimi i lutjeve të Ansit!
Falenderuese pafund Zotit, për dhuratën më të bukur të Ansit, një vella… Një përkëdhelje e ëmbël për Ansin po vjen…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *