Ansi i shkruan Andrrës: Faleminderit që më bëre me vëlla!

Lajme nga Bota


Ansi i shkruan Andrrës: Faleminderit që më bëre me vëlla!.

Andrra dhe Sinana Hoxha para pak ditësh janë shtuar edhe me një djalë.

Ayan është emri që çifti zgjodhi për djalin e tyre të dytë.

I lumtur po aq sa prindërit është shprehur me anë të një letre edhe Ansi si vëllai i madh i Ayanit.

Ansi i ka shkruar një kartolinë të bukur Andrrës meqë rast e ka falënderuar që e ka bërë me vëlla.

“ E dashur mamush! Faleminderit që më bëre me vëlla! Jam shumë i lumtur! Të dua shumë, shkroi Ansi, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë. /Kosovarja/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *