ANITA HARADINAJ: TITULLIN MË ME NDER QË E MBAJ ËSHTË “NUSJA E KOMANDANTIT

Lajme nga Bota


Se sa i ka treguar Ramush Haradinaj Anitës për histori të ndryshme në kohën e luftës, Muçaj tha se “Më ka treguar shumë histori të luftës, edhe pse familja e Ramushit është prekur shumë nga lufta, por prapë më ka treguar momente të mira që ka pasur në atë kohë.”


Se a e ka menduar ndonjëherë që do të jetë nusja e Komandantit, ajo tha se nuk e kam menduar ndonjëherë e as që do të përfshihem në luftë.

“Në atë kohë kam qenë në shkollë në Shqipëri, 16 vjeçe kur kanë filluar tr.azirat e luftës, dhe nuk është se e kam menduar ndonjëherë që të jem nusja e komandantit dhe që do të përfshihem në luftë, por titullin më me nderë që e mbaj është “Nusja e Komandantit”

Se si është të jesh gruaja e një politikani Anita Muçaj Haradinaj ” Ka qenë e vështir, duke pas parasysh të gjitha proceset që ka kaluar Ramushi dhe detyrimisht edhe unë në krahë te Ramushit”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *