Andrrës po i shtohet nuri gjatë shtatzënisë së dytë

Lajme nga Bota

Andrrës po i shtohet nuri gjatë shtatzënisë së dytë. Bashkëshortja e Sinan Hoxha ka arritur të jetë një emër mjaftë I lakuar nga mediet rozë.


Çifti merr vëmendje të madhe duke shprehur mirëkuptimin dhe dashurinë që kanë ndaj njëri tjetrit, shkruan “Kosovarja”.

Ditë me parë, duke realizuar një fotosesion të mrekullueshëm, Andrra tregojë se është në pritje të ëmbël, ku në familjen e tyre pritet të vie në jetë një djalë.

Duke qenë tejet të bekuar për këtë ndjesi, Andrra nuk ka si të mos e ekspozon bukurinë që i është bërë gjatë pritjes së ëmbël.

Me barkun e rrumbullakosur, ajo po duket për mrekulli./Kosovarja/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *