Andrrës dhe Ayanit i bëhet pritje madhështore në shtëpi

Lajme nga Bota


Sinan Hoxha dhe Andrra Destani janë bërë prindër për herë të dytë.

Kështu, Ansi simpatik është bërë edhe me një vëlla.

Sot çifti kanë hedhur foto në instagram duke treguar mirëseardhjen e Andrrës dhe Ayanit në shtëpi.

Një ambient i ngrohtë, një familje që po rritet-kështu mund të përkufizohen fotot e familjes Hoxha./Kosovarja/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *