Andrra Destani nuk dëshiron ta shohim

Lajme nga Bota


Andrra Destani nuk dëshiron ta shohim

Andrra Destani është bashkëshortja e këngëtarit të njohur Sinan Hoxha, e cila ka edhe biznesin e saj.


Andrra është nga Maqedonia, por ka jetuar për një kohë në Maqedoni, ku edhe është njoftuar me këngëtarit tiranas.

Bashkëshortja e Sinan Hoxhes është femër mjaftë e dedikuar ndaj familjes dhe rrites së fëmijëve, ajo madje ka edhe një biznes, shkruan “Kosovarja”.

Andrra kohë pas kohe poston foto në rrjete sociale. Tani, ajo nuk dëshiron që ta shohin të gjjthë, andaj e ka bërë privat adresen e saj në Instagram, hape pamjen më poshte dhe shikoje të plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *