Andi rikthéhet në ‘PërPuthen’ dhe tregon hatérmbétjet me pròduksíonin

Lajme nga Bota


Andi rikthéhet në ‘PërPuthen’ dhe tregon hatérmbétjet me pròduksíonin

Pas një mùngese prej ditësh, Andi është rikthýer më në fùnd në “PërPuthen”, e megjithëse ai sqaroi se kanë qenë pròblemet shëndetësore dhe angàzhimet tjera që e mbajtën larg, në studio ka patur jo pak alùdime.

Disa thonë se ka patur dyshíme se ka patur një krísje të màrrédhénies së tij me Tean dhe se ka patur realisht një takim të Andit me Melisën.

Por i pyetur nëse ka patur vërtetë një krisje me Tean, Andi tha prérë: “Kurrë, nuk bëhet fjalë”

Ndërsa Tea u përgjigj: “Jo, unë e kam sqàruar, ne kemi komuníkuar vazhdímisht, vetëm që nuk jemi parë këtu në emísion”.

Një nga djemtë e rinj që i është bashkuar ‘PërPuthen’ është dhe Andi, i cili që në momentin e parë që hyri në program shpréhu pëlqimin për Tean, ku tha “Jam hakér i femrave, ta zbérthéj kodin”,

Ai tha se nuk e beson çifti Tea Andi pasi në të kundértën do kishin dalë nga emisioni.

Bora: Çfarë ke për të dhénë për këtë déklaratë të Andit të ri?

Andi: Ja ka dhénë përgjigjen Tea. Uroj që të eci po bëri kështu se ka të gjatë.

Andi i ri : Të gjithë mendojnë, që këtu ka një gjë s’shkon. Se nëse jeni çift pse rrini këtu?

Andi: S’ke pse thua pse s’jeni puthur, se s’të jap ty llogari.

Andi i ri: Pse po qëndroni

Andi: Se kështu duam

Tea: Po présim të orgànízohet dasma.

Andi i ri: Tea është shumë e bukur, s’do kisha dashur të isha i 3 kurrë, por nëse janë përputh pse po rrinë këtu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *