ANA KAURI BËN NJË TJETËR NDËRHYRJE ESTETIKE

Lajme nga Bota


Sa kohë ishte pjesë e “Për’puthen”, Ana Kauri bëri një ndërhyrje estetike në fytyrë, ajo vendosi të frynte buzët e saj, një vendim që nuk u prit mirë fillimisht nga përcjellesit, por më pas të gjithë u mësuan me këtë fakt.


Ndërkohë pas daljes nga programi, Ana bëri sërish një nderhyrje në fytyrë për të ndryshuar pamjen e saj, ajo tregoi se kishte bërë një ndërhyrje në hundë, për t’u ndjerë sa më mirë me veten, Ana e bëri ndërhyrjen publike, duke treguar se nuk ka kompleks ta tregojë para të gjithëve.

Mirëpo duket se ajo nuk është ende e kënaqur me pamjen e saj dhe ka vendosur të bëjë një tjetër ndërhyrje estetike.
Ajo ka publikuar në Instagram një foto të saj dhe përkrah ka shkruar “Nesër do realizoj një ndërhyrje estetitke, cfarë mendoni se është?”.

Dikush nga përcjellesit i ka shkruar se ajo është perfekte dhe se nuk ka nevojë të ndryshojë diçka tjetër në fytyrën e saj, por Ana duket se është e vendosur për ta bërë këtë ndërhyrje sa më parë.

Një pjesë e madhe e përcjellesve shprehen se ajo mund të bëj ndonjë rregullim në dhëmbë dhe duket se këtë e ka konfirmuar edhe vetë ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *