Ana e “Për’puthen” thotë se vjehrrive do ia lante edhe këmbët

Lajme nga Bota


Ana Lleshi, një nga ish konkurrentet e “Për’puthen” ka folur në rubrikën “Trotuar” në E diell për mënyrën se si kanë ndryshuar kohët.


E ulur në dysheme, Ana tha se në ditët e sotme ka vajza që nuk duan të jetojnë me vjehrrën dhe vjehrrin. Ajo shtoi se do të ndihej e gabuar, ndërsa Bledi Mane e ironizoi duke thënë se Ana do ia lante këmbët vjehrrit cdo natë me ujë e me kripë.

Ana: Sot ka vajza që nuk duan të jetojnë me vjehrrën dhe vjehrrin. Nëse partneri im do i kishte prindërit gjallë, nuk ka gjë të keqe të jetosh me ta. Unë do ndihesha e bekuar, do i rrija në 5 e në 3, pronto do t’i rrija. Jam njeri që dua shumë dashuri, flas për Anën. Ti na flet për tradita, por tradita nuk ke. Vjehrra kudo që je, të dua.
Bledi: Ana do lante këmbët me ujë e me kripë.
Ana: Do ia laja, është shenjë respekti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *