ALMEDA SJELL PAMJE TË KËNDSHME ME BARKUN E RRUMBULLAKOSUR

Lajme nga Bota

Almeda është në ditët e fundit të shtatzënisë.

Çifti i njohur pas lajmit për shtatzëninë e dytë nuk kanë vonuar shumë dhe kanë zbuluar edhe gjininë e bebes numër dy.
Ata kanë hapur një kuti ku kishte rroba teksa ngjyra e kuqe tregoi se po bëhen me vajzë.

Ndërsa tani që është në javët e fundit të shtatzënisë, ajo po sjell jo rrallë herë pamje me barkun e rrumbullakosur dhe mund të themi që shtatzënia vetëm se e ka zbukuruar bukuroshen shqiptare./Lajmi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *