Alma Bektashin më askush nuk mund ta njeh

Lajme nga Bota


Alma Bektashin më askush nuk mund ta njeh. Prej një viti vendosja e maskes është bërë obligative, si preventiva kryesore për tu mbrojtur nga infektimi me Covid.

Edhe të njohurit kudo shihen me maska në fytyrë, madje e kanë promovuar disa herë fuqishëm mbajtjen e maskes.

Kështu ka bërë edhe ylli i muzikës dhe ekranit, këngëtarja kosovare Alma Bektashi.

Alma, që për vite ne radhë ishte edhe pjesë e panelit vlerësues të “The Voice of Albania”, nuk ka gjasa të dalë pa maskë, madje shihet aq e maskuar, sa që është shumë vështirë edhe ta njohësh që është ajo, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *