Alketa Vejsiu vjen për këtë mashkull nga Tirana në Prishtinë

Lajme nga Bota


Alketa Vejsiu pa pikën e dyshimit është një nga prezantueset femra më të zonjat, që për vite me radhë mbetet e fuqishme në botën e televizionit.


Ajo, ka preza ntuar sukseshëm me dhjetra emisione televizive, formate interesante, që kanë ngërthyer vëmendjen e shikuesit.

Alketa bashkë me avera Grabocken sapo kanë nisur një tjetër shou telev
izi, të quajtur “Love Story”.

Si rëdom, prezantuesja duket shumë bukur dhe me klasë, ndërkaë për flokët e saj po kujdeset hair-artisti i njohur kosovar, Kaci, shkruan “Kosovarja”.

Kastriot Lleshi për të gjithë i njohur si Kaci, është emri më i njohur i kësaj fushë në rajon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *