Albin Kurti e kaIIë atmosferën në një dasmë

Lajme nga Bota


Albin Kurti e kaIIë atmosferën në një dasmë. Sipas rezultatit të zgjedhjeve të fundit, Albin Kurtit pritet të jetë kryeministrër i ardhshëm në Kosovë.

Kurti njihet për qendrimet e tij të forta, ndërsa përveç se në politik rrallë shihet në aktivitete tjera.

Në një video të rrallë, Kurti shihet duke vallëzuar në një dasëm, ndërsa bie në sy se nuk ka aftësi të mira të vallëzimit sa ka në politikë.

Keni rastin të shihni më poshtë videon ku Kurti shihet duke vallëzuar në një dasëm mes një çifti të sapomartuar, hape pamjen më poshtë ë dhe shikoje të të plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *