Albërije Hadërgjonaj habit me thirrjen për vajzat shqiptare: Mos u martoni…

Lajme nga Bota

Albërije Hadërgjonaj ka rrëfyers së fundi di vorcin e saj.
Pas eksperiencës së saj me martesën e di vorcin, Albërija ka dhënë edhe një këshillë për të gjitha vajzat e reja që nxitojnë të martohen. “Kam qenë e re dhe e kam përjetuar vetë, vajzat duan kohë të rriten dhe të emancipohen, nuk ka pse të nxitojnë”.- është shprehur ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *