Albani Ndan Këtë Imazh Të Bukur Familjar

Lajme nga Bota


Albani Ndan Këtë Imazh Të Bukur Familjar
Duke u rrethuar me personat me të rëndësishëm të jetës, ai tregon se ndihet i bekuar me ta.


Me anë të publikimeve të ndryshme në rrjetin social, Albani po arrin të shijojë çdo moment pranë gruas dhe dy djemve të tij, shkruan “Ko so va rja”.

Nuk janë të pakta as shëtitjet që i bëjnë, duke ndarë imazhe nga vendet e bukura që i viz itojnë.
E sot ai ndau një selfie në veturë, teksa treguan se kanë dal për shëtitje.

Me një imazh të bukur familjar, ai po duket më i lumtur së kurrë më parë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *