Aktorja shqiptare rrënqeth, me rrëfimin e saj/ Kalova sëmundjen, e keqe, foshnja s’ikte nga gjiri, vajza e madhe më pyeti: Mami a do v desësh..

Lajme nga Bota

Aktorja e njohur nga Kosova Adriana Matoshi ka qenë e ftuar në emisionin “Rudina” në Tv Klan, ku përveç karrierës së saj, ajo ka treguar edhe momentin më të v ështirë që ka kaluar në jetë. Në vitin 2012 ajo kishte tu mor në kokë dhe duhej të ope rohej menjëherë. Gjëja më e fri kshme për të ishte nëse do di lte gjallë nga ai operacion apo jo. Adriana ka rr ëfyer për publikun përjetimet e saj tri shtuese dhe plot fr ikë.


“Momenti më i vë shtirë ka qenë kur unë e kam patur vajzën në gj i dit ën, kur jam nisur në Tiranë nuk më lëshoheshe prej gj irit dhe nisi të qa nte. Asaj ja nd jente zemra. Kaona ish te në gjumin më të mirë dhe më pyeti “mami a do vde sësh” nëpër gjumë. Këto gjëra më kanë mër zitur dhe më kanë tro nditur. Por mjeku ma bëri më të lehtë. Kur vajta në dhomën e op erimit ishte e vështirë sepse nuk e dija a do shp ëtoja a jo.

Aty ishte edhe një person tjetër që do ope roheshe njësoj si unë. I thashë nëse hyjmë të dy në këtë op eracion ose do çohemi bashkë në këtë botë ose do çohemi bashkë në botën tjetër mos më l ër vetëm.


Pasi u zgjova e falenderova Zotin, pata dhi mbje të tm errshme por nuk ma ka ndjerë sepse e kam ditur që do i shikoja fëmijët e mi. Gjatë sht atzënisë më ka hu mbur shikimi në njërin sy për shkak të së mundjes. Unë nuk ja mbaja mend fytyrën vajzës së vogël dhe ajo ishte arsyeja e vetme që të merrja veten dhe të shkoja në shtëpi që t’ja shihja fytyrën”, është shprehur Adrian

Leave a Reply

Your email address will not be published.