Aktorja shqiptare e thotë hapur fare: Nuk e di tabelën e shumëzimit dhe jam krenare

Lajme nga Bota


Aktorja shqiptare e thotë hapur fare: Nuk e di tabelën e shumëzimit dhe jam krenare

Teuta Krasniqi ka qenë e ftuar për këtë javë në “Pyetje Express” Aktorja Teuta Krasniqi ka dhënë disa përgjigje interesante në emisionin Express Rozë, konkretisht në rubrikën “Pyetje Express”.

Ajo nuk ka ditur përgjigje të saktë në disa pyetje, si për çmimin në trafikun urban në Prishtinë, pastaj sa ve bën pula.

“Shans nuk ka! Unë e them shumë shpesh dhe e them me krenari që nuk e di tabelën e shumëzimit”, ka thënë Teuta kur është pyetur nga gazetarja se a e dinë tabelën e shumëzimit me numrin 7.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *