Aktori Turk, Që E Duam Shumë Do Flasë, Për Shqiptarët, Ja Ku Do Mundeni, Ta Shikoni: Ai Do Vazhdojë…

Lajme nga Bota


Një ndër filmat më të dashur gjatë karantinës , ishte padyshim “Mrekullia në qelinë e 7-të”. Të shumtë ishin ata që e panë këtë film, duke e kthyer në pak kohë në një nga filmat më të komentuar në rrjetet sociale.


‘Memo’, aktori kryesor i këtij filmi, do të japë një intervistë për audiencën shqiptare. Aras Bulut Iynemli, do të jetë i ftuar në emisionin “Qejfi ma i madh se Stambolli”, në Klan Kosova. Ky film është vlerësuar edhe me 6 çmime në “Festivalin e Filmit në Izmir”. Aras mori çmimin “Aktori më i mirë mashkull” dhe Nisa Sofiya Aksongur çmimin “Aktorja më e mirë fëmijë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *