Aktori I Njohur Turk Flet Shqip, Ja Çfarë Thotë Për Vendin Tonë

Lajme nga Bota


Memo’, aktori kryesor i këtij filmi, Aras Bulut Iynemli, ishte i ftuar në emisionin “Qejfi ma i madh se Stambolli”, në Klan Kosova. Gjatë intervistës me moderatoren Linda Imami, ai rr ëfeu si e nisi aktrimin, si e kalon ditën dhe për suksesin e filmit “Mrekullia në qe linë nr.7”.


Në një moment, aktori me pak vështirësi u përpoq të thoshte titullin në shqip të një prej serialeve të tij që trasmentohet në Shqipëri. Aras, gjithashtu u shpreh se një ditë dëshiron që ta vizitojë vendin tonë.


Kujtojmë se “Mrekullia në qe linë e 7-të” është vlerësuar edhe me 6 çmime në “Festivalin e Filmit në Izmir”.
Aras mori çmimin “Aktori më i mirë mashkull” dhe Nisa Sofiya Aksongur çmimin “Aktorja më e mirë fëmijë”. Po ashtu filmi rrë mbeu edhe çmimet: “Filmi më i mirë”, “Regjisori më i mirë”, “Kinematografia më e mirë” dhe “Aktori më i mirë suportues”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *