Aks Ident I R Ëndë Në Kllokot Të Vitisë, Vd Es Në Vend 27 Vjeçari

Lajme nga Bota


Një person ka h umbur jetën dhe dy të tjerë janë l ënduar si p asojë e një ak sidenti tr afiku që ka ndodhur sot në rrugën Viti-Kllokot.


Vi ktima është një i ri nga fshati Gërmovë

Në faqen në F acebook nga ky fshat kanë dhënë detaje për të riun që h umbi jetën si pasojë e këtij ak sidenti.

Njoftimi i plotë:

NJOFTIM sod ne mengjes me 03.12.2020 ne aks ident trafiku ka humubur jeten Dardan Ilmi Selimi pasi qe nje pjes e familjes gjendet ne boten e jashtme per vo rrim ju njoftojm me von kurse te ndjerin Zoti e dergoft ne parajs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *