Aida dhe Naseri po bëhen prindër? Më në fund ҫifti zbulon gjithҫka

Lajme nga Bota


Ata tash e disa javë, janë ndër personazhet më të përfolura në vend. Aida Doçi dhe Naser Qeli u komentuan në media për martesën e tyre të papritur.

Ҫifti kanë treguar detaje rreth martesës së tyre. Përveç kësaj, në media online qarkulluan lajme se është shtatzënë. Këngëtarja tregoi se ky informacion është i pavërtetë dhe së fundi i është përkushtuar vetëm martesës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *