Afrona Dika shpr ëthen në Iot gjatë emisionit, kjo është arsyeja

Lajme nga Bota


Afrona dhe Blero ishin të ftuar sot në emisionin “Rudina” në Tv Klan. Prej 6 vitesh ata jetojnë në distancë, Blero në Kosovë dhe Afrona në Zvicër për shkak të punëve të tyre, por takohen gjithmonë çdo 2-3 javë.


Gjatë emisionit në ekran u shfaq edhe videoklipi i dasmës së tyre. Në dasmë Blero Blero i dedikoi Afronës një këngë e teksa e shihte Afrona shpërtheu në lot.

Rudina Magjistari: Shumë e bukur, kënga, videoklipi dhe kujtimi që keni nga dasma juaj.

Afrona Dika: Nuk e kisha parë motit.

Rudina Magjistari: Më pëlqen shumë fakti që ti thua nuk e këndoj këtë këngë askund tjetër.

Blero: Nuk e këndoj dhe as do e këndoj. Është e dedikuar vetëm për atë natë, vetëm për Afronën dhe do të jetë ashtu përgjithmonë. Është pronë në formën e autoritetit vetëm të Afronës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *