AFRIM MUÇIQI: MËRGIMTARËT PO REZERVOJNË DASMA NË SHQIPËRI, PASI NË KOSOVË U NDALUAN

Lajme nga Bota


Afrim Muçiqi thotë se mërgimtarët po rezervojnë dasma në Kukës, pasi në Kosovë u ndaluan.


Këngëtari, Afrim Muçiqi, ka folur për masat e reja anti-COVID të vendosur tash nga Qeveria Kurti, të cilat u kundërshtuan fuqishëm nga qytetarët, bizneset, e sektorë të tjerë.

Muçiqi ka kritikuar masat duke thënë se të gjitha qeveritë që nga fillimi i pandemisë, kanë përdorur standarde të dyfishta.
Tutje ai ka bërë të ditur se diaspora kanë filluar rezervimin e dasmave në qytetin Kukës të Shqipërisë.

“Dasmat do të organizohen në Shqipëri, kanë filluar rezervimet”, ka thënë ai në kanal10.
Ndryshe, masat e reja kanë hyrë në fuqi nga dita e sotme dhe do të zgjasin për 11 ditë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *