Afërdita Demaku ia kalon vajzës së saj në këtë pikë

Lajme nga Bota


Afërdita Demaku ia kalon vajzës së saj në këtë pikë. Afërdita Demaku ka bërë një transformim të jashtëzakonshëm në pamjen e jashtme, duke hequr shumë kilogram.


Këngëtarja po duket shumë bukur dhe sikur koha ka ndaluar për të.

Afërdita nuk është e vetmja këngëtare mbrenda familjes, pasi tani me muzikë po merren edhe vajza e djali i saj, që këngës po ja thonë mjaftë mirë, shkruan “Kosovarja”. Në këtë foto ku këngëtarja shihet me të bijen, Donen, nuk dihet se kush është e ëma e kush e bija, shkruan “Kosovarja”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *