Adriana shfaqet e veshur elegante e me kombinim perfekt, do ta ‘shkrijë’ të dashurin e saj

Lajme nga Bota

Adriana Matoshi ka filluar t’i mahnitë ndjekësit me paraqitjet e saj.


Ne skenën e aktrimit është shfaqur gjithmonë me veshje të thjeshta, ndërsa kur u bë pjesë e parlamentit po arrin të bëjë kombinime fenomenale në veshje, .

Së fundmi bëri një pozë të hatashme, duke përdorur një stil interesant, duke u shfaqur mjaftë elegante.

Veshjen e kombinoj me një kapele duke u shfaqur serioze dhe mjaftë e bukur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *