Adriana Matoshi na prezanton me babain e saj, ka një fjali për të

Lajme nga Bota


Adriana Matoshi na prezanton me babain e saj, ka një fjali për të. Ky është babai i Adriana Matoshit.


Adriana Matoshi ka ngritur një karrierë të sukseshme, me shumë role, por edhe çmime të fituara edhe në festivale ndërkombëtare.

Adriana, për publikun e njohur edhe përmes rolit simptik të “Sases” në “O sa mirë”, ka treguar se jeta e saj është mjaftë interesante.

Ajo, jeton me fëmijët dhe prindërit e saj në Prishtinë, pasi janë zhvendosur nga qyteti i Gjilanit, shkruan “Kosovarja”.

Adriana na ka njoftuar me babain e saj, njeriun pa të cilin thotë se nuk mundet, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *