Adonisi e ka ditëlindjen, Teuta do ta ‘shkrijë’ me fjalët që ka zgjedhur për ta uruar

Lajme nga Bota

Teuta Krasniqi i ka bërë dedikimin special bashkëshortit. Aktorja e njohur shqiptare, Teuta Krasniqi, ka zgjedhur fjalët më të mira për t’ia dedikuar bashkëshortit të saj, Adonis Morina, shkruan lajmi.

Ajo me ndjekësit e ka ndarë një foto dhe me rastin e ditëlindjes së tij i ka shkruar fjalë zemre. “Ti je njeriu i vetëm që unë vërtet e kam dashur, respektuar dhe admiruar vërtet. Gëzuar ditëlindjen për njeriun e ëndrrave të mia dhe njeriun që trondit botën time. Qëndro kaq mbresëlënës”, ka shkruar Teuta Krasniqi për burrin e saj.


Leave a Reply

Your email address will not be published.