ADELINËS SA SHUMË I SHKON KY STIL I FLOKËVE

Lajme nga Bota


Adelina Berisha është një këngëtare e njohur në mediat rozë.

Ajo në të shumtën e kohës kalon në lajm, përmes fotove të shumta që publikon.
Duke qenë e dalluar për stilin e saj, shumicën e kohës merr vëmendje me dukjet që bën.

Këtë herë, me një stil të flokëve Adelina duket e shkëlqyer dhe shihet se sa shumë i ka hije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *