A Po E Njihni Këtë Këngëtare? Sa Shumë Ka Ndryshuar Tani Duket Shumë Më E Re!

Lajme nga Bota


E bukur, e ëmbël e thjeshtë e jo mendjemadhe, janë këto ndër të paktat fjalë që mund ta përmbledhin këngëtaren e dashur Remzie Osmanin.


Këngëtarja e njohur është nga ata zëra që nuk bajatizohet kurrë, sa herë e dëgjon të hynë më shumë në z emër.

Për këtë arsye ka shumë fansa që e pëlqejnë qysh nga paraqitja e parë.

Ani pse kanë kaluar vite që atëherë këngëtarja vazhdon të jetë po aq e bukur dhe pa asnjë rrudhë në fytyrë.

Ngjashëm duket edhe bashkëshorti i saj Halili.

E me siguri që r eceti i kësaj lëkure rinore qëndron në lumturinë e harmoninë që kanë çifti mes vete tash e sa kohë, madje edhe të bërë gjyshër.

Pr ovojeni edhe ju receten e njëjtë, rezultatet po shihen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *