A mund ta besoni?! Paga e gruas se kryeministrit Hoti eshte sa 14 familje në Kosovë

Lajme nga Bota

Hoti i cili njihet për qetësinë e tij në publik dhe si i su ksesshëm në punën e tij se këshilltar, ministër dhe tash kryeministër është njeri familjar he pa ska ndale të shumta.


Ai është i ma rtuar më bashkëshorten e tij Servete Ukaj – Hotin e cila punon në Këshillin Gjyqësor të Kosovës (KGJK) dhe bashkë kanë dy djem. Hoti i cili njihet për qetësinë e tij në publik dhe si i su ksesshëm në punën e tij se këshilltar, ministër dhe tash kryeministër është njeri familjar he pa ska ndale të shumta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.