A ishte nxënëse e mirë Shyhrete Behluli?

Lajme nga Bota

Edhe këngë i ka kënduar universitetit, por vet kurrë nuk e përfundoi një të tillë.

“Qofsh me fat Universitet”, thotë një këngë e Shyhrete Behlulit, por asaj vet nuk i priu fati me fakultetin.

Keni pasur rast të dëgjoni me qindra intervista të këngëtares nga Mushtishti, por në asnjë moment nuk keni pasur mundësi të dëgjoni tek flet për jetën studentore.

Këngëtarja u martua pasi përfundoi shkollën e mesme dhe nisi një karrierë shumë më intenzive, e cila i prodhoi mjaft sukses. /Kosovarja/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *