A është Vlera Jusufi mami dhe prezantuesja më e bukur në Kosovë?

Lajme nga Bota


Ani pse e bukur, ajo kurrë nuk ka qenë thjesht “kukull në ekran”.


Vlera Jusufi është prezantuesja me të cilen publiku shqiptar është njoftuar vite më parë dhe e cila ka drejtuar sukseshëm disa projekte televizive.

Jo rastësisht ka qenë e përfshirë edhe në emisionet e sportit. Të jesh gruaja e ikonës së futbollit, Enis Fetahu, e të mos jesh në një farë mënyrë “brenda” sportit, është e pamundur.

Vlera është pjesë e televizionit të ri “ATV” dhe çdo të dielë realizon emisionin ekskluziv të vikendit “E diela vlen”, ku në çdo edicion po shkelqen.

E konfirmuar: Vlera mami dhe prezantuesja më e bukur e ekranit. Thuani edhe ju, po!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *