A ËSHTË VËLLAU I SAJ, KY BUKUROSH ME TË CILIN U FOTOGRAFUA NUSJA E GOLDIT

Lajme nga Bota


Nusja e Gold Ag, Ermira postoi një fotografi të re.

Ajo shihet bashkë në veturë me një djal të pashëm, shkruan InfoKosova.
Duke qenë se mbiemri i tij është Shkodra ashtu si i Ermirës mund të jetë vëllau i saj.

Ermira zakonisht nuk i ekspozon familjarët e saj, ndërsa edhe djalit ajo dhe Golsi kanë vendosur që ende mos t’ia zbulojnë fytyren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.