A është ky momenti me i bukur i Ledrit dhe Sares

Lajme nga Bota


A është ky momenti me i bukur i Ledrit dhe Sares
Sara dhe Ledri Vula përbëjnë çiftin më simpatik në vend dhe jo pa arsye.


Të pashëm, të ëmbël, të kulturuar dhe tamam si të bërë për njëri tjetrin. Të tillë janë Sara e Lesri Vula, shkruan “Ko sov ar ja”.
Çifti, kanë një galeri të tërë fotosh, që së fundi, pas ardhjes në jetë të Poem Blu, është pasuruar edhe më shumë.

E, kjo pozë e çif tit të bukur, është tejet intime, e këndshme dhe ndoshta më e mira që ata kanë, ani pse është pozë krejt e rastësishme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *