A është kjo nusja kosovare më e bukur e vitit 2020?

Lajme nga Bota


A është kjo nusja kosovare më e bukur e vitit 2020?


Në faqen “Nuset Shqiptare” në Instagram, përditë prezantohen nuse të ndryshme, kryesisht me veshje tradicionale.

Janë vetë nuset e reja ato që adresojnë foto në këtë faqe dhe më pas u nënshtrohen like-ave dhe komenteve, shkruan “Ko so va rj a”.

Një nga nuset e këtij viti, prezantuar së fundi në këtë faqe, ka marrë mjaftë pëlqime e komente pozitive.

Me veshje tradicionale, bukuri tipike dhe origjinale, pa tepri në grim e flokë, kjo nuse shqiptare shkëlqen.

Ndryshe, ndonëse në kohë pandemie, tradita e dasmave në Kosovë ka vazhduar edhe këtë vit./

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *