A E QOI NË VEND DANI AMANETIN E GRUAS QË NUK JETON MË?

Lajme nga Bota


Dani prej më shumë se 30 vitesh i këndon ndjenjës më të bukur në botë, dashurisë, por edhe vuajtjes e dhimbjes që di të lë ajo.


Këngëtari i mirënjohur ka kënduar kryesisht muzikë popullore, por edhe të lehtë, pa lënë anash baladat e bukura, që janë specialiteti i tij muzikor, me të cilat është afruar edhe më shumë me publikun.
Dani, i këndoj e këndon dashurisë, ndërkaq vet e humbi atë njaftë herët, pasi gruaja e tij iku në moshë të re nga kjo botë.

Dashuria e madhe e Danit, janë fëmijët e tij, që gruaja ia la amanet, por edhe muzika, që nuk e le asnjëherë dhe për asnjë arsye.
Dani, amanetet e të shoqes i qoj në vend, shkruan “Kosovarja”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *